Τρίτη 6 Απριλίου 2010

I come from the land (not that) down under




Ήθελα να εξιστορήσω πολλά για το πώς πέρασε το Πάσχα και με τι σκέψεις, σκαμπανεβάσματα κουτουλουπού αλλά όρεξη για σωστό ποστ πάλι δεν έχω, δεδομένου ότι χθες το βράδυ έμαθα ένα νέο που με προβλημάτισε και με στεναχώρησε αρκετά, για να έρθει φυσικά να με αποτελειώσει στην ήδη ημιπαράλυτη περίοδο που διανύω. Πίριοντ.
Γι' αυτό λοιπόν, πάρε καμιά φωτογραφία από τον παράδεισο να χαζέψεις (το χωριό μου ντε) για να δεις τι εικόνες μού έδιναν κουράγιο να συνεχίσω, τη δύσκολη βδομάδα των παθών.

Ο αναγνώστης-πρότυπο θα συνεχίσει τη θέαση των φωτόζζζ αφού την συνοδέψει με το βιντεάκι του απίστευτου τυπάκου one-man-band που λέει το land down under μόνος του, κάνοντας την κιθάρα του και κρουστό και τελοσπάντων δες για να καταλάβεις! Η performance αρχίζει στο 1 λεπτό. Πάτησε εδώ!

Λέλουδα



Η πρώτη και ιστορική ψαροταβέρνα που παρήγγειλα σουβλάκι. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές!


Φρέντς φορ έβα.


Κοίτα το νερό και μετά πήγαινε και μια βόλτα από τον Άλιμο...

3 σχόλια:

  1. Τώρα με τελείωσες. Είμαι μακρυά και δε μπορώ να απολαύσω ούτε τον παράδεισό σου ούτε εσένα στον παράδεισό σου. Και όσο σκέφτομαι τους γύπες που θα πέσουν σ'αυτό το κορμάκι για να το απολαύσουν στον παράδεισό του, τρελλαίνομαι ακόμα περισσότερο. Προς το παρών σε φιλώ γλυκά! Καλημέρες! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emp ένας είναι ο γύπας και καλός, ο οποίος με ανέχεται με νύχια και με δόντια! Είμαι ρεζερβέ ψυχή τε και σώματι και θα είμαι για πολύ πολύ καιρό απ' ότι βλέπω! 'Οσο για τον παράδεισο, πραγματικά αξίζει πολύ τον κόπο. Ελλάδα, η ωραιότερη χώρα του κόσμου. Υπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε του εύχομαι για πάντα! Χωρίς νύχια και δόντια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?