Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Θα σε κάνω βασίλισσα


Νέα εποχή για όλους μας, αγαπημένοι μου. Το πριγκιπόπουλο αποκαταστάθηκε, το παραμύθι της θνητής (και της μάνας της) που διείσδυσε στα βασιλικά ενδότερα πήρε
σάρκα και οστά. Οκέυ γκάιζ, τώρα θα μου πείτε ΔΝΤage, με τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε κοπελιά, αλλά θα κράξω, δε μπορώ. Έτσι, για το καλό.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα μου δεν είναι το βασικότερο που έχει ο μέσος νοήμων πολίτης αυτού του κόσμου, με άλλα λόγια αν κανονικά θα πρέπει να σνομπάρουμε ή όχι ένα τέτοιο ελεεινό σόου, που έχει πίει για το στήσιμό του το είναι του κοσμάκη. Προσωπικά να κι απ'τη μια, να κι απ' την άλλη, αν με αυτόν τον τρόπο η βασιλεία υμνείται, και η βασιλεία είναι κακό πράγμα και δεν πρέπει και μπλα μπλα μπλα. Λες και η ελληνική δημοκρατία των Porsche Cayenne είναι κάτι καλύτερο. Δηλαδή give me a break αγαπητέ αναγνώστη, όλα τα
σόου και τα μνημεία του μάταιου τούτου κόσμου, ακόμα και τα ελληνικά, έχουν βασιστεί στον ιδρώτα και το οικονομικό αίμα του κοσμάκη, από το γιοφύρι της Άρτας που χτίσανε την τύπισσα μέσα, μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 που τις μίζες για το event θα τις πληρώνουν ακόμα και τα δισέγγονά μου. Φαντάζομαι οικτίρεις τους Άγγλους που στην τελική έχουν φάει και πιεί από τη βασιλεία και τα καλά της όταν οι Μήλιοι πάνε και θαυμάζουν τον Παρθενώνα γιατί τονώνει το ελληνικό τους πνεύμα. Χελόου, μετά τον Παρθενώνα το 416 πΧ, οι Μήλιοι drank him κανονικά από τους Αθηναίους, αυτούς που όλοι έχουμε για άμεμπτους. Άμα ο Άγγλος τη βρίσκει με το να κατασκηνώνει έξω από το Buckingham με κουτάκια μπίρας που έχουν τη βρετανική σημαία πάνω, με γεια του και χαρά του, σάμπως ο Φοίβος και η Αθηνά ήταν καλύτεροι... Ξέρεις πόσο χρήμα
έχει αφήσει ο τουρισμός λόγω της βασιλείας στο UK; Αν πάντως είχα να λυπηθώ κάποιον για τα λούσα αυτού του γάμου, αυτό θα ήταν οι αποικίες των Βρετανών που τόσα χρόνια με αίμα έδωσαν αυτό το κούφιο κάτι στη μεγαλόνησο για να έχουνε να λένε.

Αλλά το θέμα μας είναι σημαντικότερο. Η ΝΥΦΗ.


Έστω ότι ο Γουίλιαμ δεν έχει μάνα να τον ξεστραβώσει. Έστω ότι η Γκαμίλα εχέσθη και καλά κάνει, κι αυτή καλύτερη δεν είναι. Έστω ότι ο Κάρολος γκομενίζει και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί. Αυτή η γραία η Ελίζαντεθ (καλά το λέω, υπεραιωνόβια κατήντησε, πότε θα μας αφήσει χρόνους;) δε μιλάει; Για τη Νταιάνα καλά ήξερε να χωθεί και να κατινιάζει, την "Κάθριν"-μη-χε δε μπορεί να την αξιολογήσει ως potentially dangerous (έκανα shift+alt μπας και διαβάζει και με καταλάβει, αν και υποψιάζομαι ότι δεν έχει ιντερνετ το παλάτι γιατί το θάψιμο κυκλοφορεί ήδη ευρέως για την πάρτη της σε όλες τις γλώσσες και αλλαγή στα σχέδια δεν είδα);

Εντάξει, ποιος νοιάζεται για το φόρεμα, το φιλί κι όλα αυτά τα φανφαρίστικα των γάμων, αδιαφορώ προσωπικά, αλλά μη με παίρνεις και στα σοβαρά εμένα γιατί τον δικό μου το γάμο τον φαντάζομαι με 10 άτομα και after στο Ελληνικόν (σουβλατζίδικο) για να δείξω σε όλους τι με δένει με τον άντρα μου (δεν παίζει ο άντρας μου να μην τρώει σουβλάκια, όλα κι όλα). Τα αεροπλάνα έχω να ομολογήσω με ψαρώσανε λίγο αλλά πφ, ποιος νοιάζεται στην τελική, θα βάλω και γω τον πατέρα μου να γκαζώνει το αμάξι έξω από την εκκλησία μετά το τέλος του μυστηρίου για να πατσίσω. Το θέμα μας όμως είναι αυτό το γύναιο.

Η μεγάλη αλλαγή επήλθε φυσικά για τους Καμπριτζιώτες και τις Καμπριτζιώτισσες, οι οποίοι θα μπορούν πλεόν να είναι περήφανοι που έχουν για δούκισσα μια κοπελιά από την Κωλοπετινίτσα η οποία έκανε αμαν για να παντρευτεί πλούσιο για να πουλάει μούρη και να μη δουλεύει. Όλοι οι λαοί έχουν και μια τέτοια, πώς εμείς είχαμε τη Νατάσα την πρώην πρώτη κυρία, ε αυτο... Για όποια υποψήφια πριγκιποθήρα (κατά το προικοθήρα), να υπενθυμίσω ένα απλό και απέριττο fact ότι ο καλύτερος πρίγκιπας είναι αυτός που είναι μόνο για σένα. Νισάφι πια με τους γάμους με βάση το πορτοφόλι και το prestige (also call me παππούς-με-πόρσε), βγάζουν μάτι και είναι μπανάλ.

Πάντως ο Γουίλιαμ είναι ωραίο παιδί, δεν έχω να πω. Από μικρή τον είχα ξεχωρίσει αλλά ήταν too rich for me. Αυτός θα ήθελε μεγάλο σπίτι, εγώ δε θα ήθελα νταντάδες και τέτοια να μπαίνουν μέσα στα πόδια μας οπότε πού να κουλαντρίσω τόσα τετραγωνικά, ε είπαμε να μην το δοκιμάσουμε καν. Αυτηνής τι της βρήκε απορώ, που είναι τόσο έρμαιο των φιλοδοξιών της που έγινε σκιάχτρο από τη δίαιτα για να έχει να λέει ο κόσμος. Τι να περιμένεις όμως από μια γυναίκα που έχει κολλητή τη Βικτώρια Μπέκαμ;

Εντάξει, δεν έχω αποδείξεις ότι τα κίνητρα του γάμου ήταν αυτά από μεριάς της κοπέλας, αλλά σάμπως έχω αποδείξεις και για το ότι της βασίλισσας της καλάρεσε που συμφιλιώθηκε με ένα γάμο η τάξη των εργαζομένων με τη δική της, γι'αυτό και θυσίασε το εγγόνι; Μακάρι η κοπέλα να φανεί αντάξια των προσδοκιών του Γουίλιαμ και να τον αγαπάει αληθινά μετά από τόσα χρόνια που τάχουν τα παιδιά, κι ας μην τη γουστάρω μια. Είναι δύσκολο να είσαι ορφανός πρίγκιπας και να μην ξέρεις για τι σε παντρεύονται, το ομολογώ. Been there, done that (λέμε τώρα). Πάντως η καζούρα από τους Ελληνάρες μας δεν απεφέυχθη:

@DimitrisKamenos: Λευτεριά στον Γουίλιαμ! Free Willy!
@elenirou: Αύριο τέτοια ώρα θα περιμένουμε τη νύφη να δείξει σεντόνι.
@Greek_Writer: Το νυφικό εμπεριέχει και γύψινες ρώγες? Γιατί είναι κάγκελο
@maksek: Ο σύζυγος του Έλτον είναι αρκετά ευθυτενής. Σαν να έχει καταπιεί το σπαθί του Σερ Έλτον ένα πράμα!
@maksek: Η λιμουζίνα δεν έχει πινακίδες. Κρίμα, περίμενα κάτι σε "ROYAL FUC_KING"
@kri_naki: Ταξί rolls royce πρώτη φορά βλέπω!
@ViviSoraya: Το καπέλο της Γκαμήλως ίσα που χωράει στη Ρολς
@katerinazarifi: Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι 65 χρόνια παντρεμένη. Ποιος θα τολμούσε να την χωρίσει;
@KKoutsomichos: Φαντάσου τι καπέλο θα φορούσε η Lady Gaga
@CharisPap: Που είσαι ρε Τσιαντάκη να πας με την χαίτη σου στον να μην ξέρει που να κρυφτεί ο Μπέκαμ ο καράβλαχος;
@ergodektis: Αμφιβάλλω αν με τόση καπελαδούρα μέσα στο Αββαείο έχουν τα κινητά σήμα! Να είσαι εκεί και να μην μπορείς να στείλεις ένα τουιτ;;;
@DMavrokefalidis: φήμες λένε ότι η γκαμήλα σήμερα κρύβει ένα 2λιτρο νερό όχι στην καμπούρα αλλά στο καπέλο
@azriel84: O William έγινε δούκας του Cambridge; Θα δίνει και πτυχία αγγλικών τώρα;
@Peteropon: Η δικιά μου προφορά είναι καλύτερη από του Γουίλιαμ μπαι φαρ
@PinkBarbouni: Προφορά William....πεθαίνω! Αν τον είχα άντρα, μέχρι και μενού της ψαροταβέρνας, θα τον έβαζα να μου διάβαζε.
@heliasv ilias: Το σφυράει το σίγμα η Καιτούλα...
@ergodektis: Άνοιξε το στόμα μωρή! Μίλα καθαρά! Σαμιαμίδο!
@super_pita lia: Α η κειτ δεν κανει καλο λιπ σινκ
@EleniKarpontini: Η Κέιτ θα πατήσει το πόδι του Ουίλιαμ ή το απαγορεύει το πρωτόκολλο;
@MD_Lost2009: Ο Χάρι ή κατουριέται ή θέλει να την αμολήσει!
@Mitsoulas_p: Άντε Harry, η Πίππα είναι καλύτερο γκομενάκι, χώσου.
@NFSale: Ο Χάρι σήμερα θα πηδήξει την pipa. Βάζω και στοίχημα. Εάν δε το έχει κάνει ήδη.
@wan_der_kakos : Στο γάμο του Χάρι θα σκάσουν όλοι οι τελειωμένοι, από τη Λόχαν μέχρι τη βυζαρού Τζόρνταν.
@Freedomandguile: Το καημένο το Γουίλ, έχει φαλάκρα τόσο νέος. Ο δε Χάρι φαίνεται ο τύπος που έβαζε αμπούλες βρώμας στο σχολείο. Μ' αρέσει.
@AnastasiaKa: Τι να μας πει κ ο William με τις ζωντανές συνδέσεις. Αυτά τα έκανε ο Μικρούτσικος πριν χρόνια!
@mariamenounos: Χαχα! Μικροπράγματα. Μόνο 1900 καλεσμένοι και το ένα τρίτο του πλανήτη να παρακολουθεί την τελετή
@geomakman: Έβαλα σε φάκελο 50 ευρώ για το γάμο του William και της Kate, καλά δεν είναι;
@nmenoudarakos: Δεξής ψάλτης είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος
@realtowz: Γάμος είναι αυτό; Που να πάνε στον Πύργο να δούνε γλέντια...
@layor13: Ρύζι θα πέσει ή το έχουν απαγορεύσει;
@katerinazarifi: Καλέ! Κλαίει η μάνα της Κέιτ... Σου λέει “Νικήσαμε”. Κλαίνε και κάτι άλλες μες το Αβαείο. Οι πρώην του Ουίλιαμ.

taken by eradio blog


Τι άλλο να πω εγώ δηλαδή τώρα;
Και στα δικά μας οι ελεύθερες.
Με true love όμως...
Και χωρίς στέμματα και σαχλαμάρες.

9 σχόλια:

  1. Εγώ μαζί με την κοπέλα είμαι.Και για τα λεφτά να το έκανε,μαγκιά της που παντρεύτηκε βασιλική ψωλή!Και queen και καλογαμημένη!που να το φανταστεί οτι θα ήταν τόσο τυχερή να συνδυαζονται και τα δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβώς σου δινει τις ενδειξεις οτι ειναι καλογαμημενη ας πουμε; Ενταξει, απο φατσα, αλλα στο κρεβατι πρεπει να τον δοκιμασεις για να τον κρινεις, εκτος κι αν ξερεις κατι που δεν ξερω ;) Ακομα παντως κι αν ειναι καλος, εχε υποψιν οτι θα εχουν να λενε για τα προσοντα του κι αλλες πολλες, οπως μαρτυρουν παμπολλες φωτογραφιες επι εποχης ηδη Κειτ, οποτε να λειπει το βυσσινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τα έκαναν τσουρέκια με τον κωλογάμο, στα @@ μου για τους ανέραστους, νισάφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, τα twitt είναι όλα τα λεφτά. Έχω λιώσει στο γέλιο. Να'σαι καλά ρε μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. the elf at bay, πιο πολυ μάς τα κανανε τσουρεκια με τα ΔΝΤ και τις ειλικρινεις προσπαθειες "σωτηριας" της χωρας αγαπητε, γι'αυτο ολοι μου ερχονται για tavorάκια καθε πρωι στις 8. Αν πάλι υπονοεις οτι στα εκανα τσουρεκια εγώ (πραγμα απιθανο γιατι ΕΣΥ μπηκες στο blog ΜΟΥ, δεν ηρθα εγω πανω απο το κρεβατι σου στις 07:45 να σε ξυπνησω πχ λεγοντας σου ποσο σκυλι ειναι η Κειτ και η καθε Κειτ και μπλα μπλα μπλα), πολυ χαιρομαι που διαφημιζεις τα χαρισματα μου στη μαγειρικη.

    ΥΓ1 Παρεμπιπτόντως, ωραιο το δικο σου αρθρο για το γαμο :)
    ΥΓ2 Δευτερη ψηφος για το χαρακτηρισμο "ανεραστοι". Ελα να αυξανεται!

    Γαμαει και Δερνει ποιο να πρωτοδιαλεξω, ετσι;; Καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να κλαιει στο γελιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει ρε παιδί μου νέος άνθρωπος είναι,και να μην ξέρει θα μάθει να απαυτώνει ικανοποιητικά.Και αν δεν μάθει θα βγει προιον royal dildo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα σε εχω κορονα στο κεφαλι μου... ενα πραμα.

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι δεν μου τα έκανες εσύ τσουρέκια, don't worry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stewie can I have one of these please as well? :P

    din αυτη να δουμε τι θα τον εχει!

    the elf at bay, ενταξει τοτε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?