Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τηλέ-φονα

Σκέψου τώρα να βρίσκεσαι στο πέμπτο υπόγειο βυθίσματος πάνω από ένα βιβλίο παραμονές εξετάσεων/ πάνω από το έτερον ήμισι και να ζευγαρώνετε (σικ)/ μέσα στη μπανιέρα και να μουλιάζεις μέχρι να σταφιδιάσεις ολόκληρος/ έξω από την πόρτα και μόλις έχοντας διπλοκλειδώσει για να φύγεις.

Και να χτυπάει το τηλέφωνο.

Για να σου πει μια ηλίθια ότι ο κύριος Παπάρας Τάδε του πα-ΣΟΚ κάνει συγκέντρωση στην πλατεία την Πέμπτη και ώρα 8 προκειμένου να κάνει τις προεκλογικές του δηλώσεις. Ξέρεις μωρέ, αυτές που ΔΕ θα τηρήσει.

Πες μου τώρα την συνηθέστερή σου από τις παρακάτω απαντήσεις, μπας και αποκτήσω επιτέλους μια σταθερή γραμμή αντιμετώπισης κι εγώ:

1. (λιτά και σταράτα) Φακ γιου μπιτς, ιτς ιναπροπριετ ταιμ.
2. (με ψιλή φωνή και μελό Βασιλάκη Καίλα) Δεν είναι εδώ η μαμάααααα μουυυυυυ
3. (με ύφος αληθινό όσο τα βυζιά της Τζούλιας) ΩΩΩωωωω, πολύ ενδιαφέρον, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση.
4. (με ύφος δε-σηκώνω-μύγα-στο-σπαθί-μου) Κοπελιά, δε πας να βρεις καμια σοβαρότερη δουλειά που να χρησιμεύει στην κοινωνία και να μην σπάει @@;
5. (αγκομαχώντας) Αχ, με βγάλατε από την τουαλέτα, περιμένετε λιγάκι, μην κλείσετε, έρχομαι να μου πείτε.
6. (ενώ μιλάει)..ναι σας ακούω....έρχομαι μωρό μου, αχ μη, όχι εκεί, μη μη μη, ντροπή, ακούει κι η κοπέλα, ναι πείτε μου δεσπ...αχχχ...
7. (με θέληση για αληθινή επικοινωνία) Τώρα εσύ δηλαδή κοπελιά, με το χέρι στην καρδιά, θα πας στη συγκέντρωση;
8. (με ύφος Καλομοίρα) Αμμμμ... (τσίχλα)...Δέχομαι συνεχώς παρόμοια τηλεφωνήματα τελευταία. Θα γίνουν κάποιες εκλογές άμεσα; Τι εκλογές θα είναι αυτές; (τσίχλα) Θα θέλατε να μου εξηγήσετε το ψηφοδέλτιο στο οποίο ανήκει ο κύριος Παπάρας Τάδε; Όχι, θέλω να μου πείτε το βιογραφικό τους... Τι εννοείτε εσείς μόνο ενημερώνετε; (τσίχλα) Και ποιον να ρωτήσω; (τσίχλα) Θα μου δώσετε ένα τηλέφωνο; (τσίχλα) Θα αυτοκτονήσω αν δε μου πείτε (τσίχλα).
9. (με χαμόγελο πωλήτριας-Τζοκόντα/ τηλεφωνητή του ΟΤΕ) Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε, γεια σας.
10. (χωρίς ύφος) τουτουτουτουτουυυυυυυυ...........................
11. Άλλο (συμπληρώστε):..............

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου. Α, και πού 'σαι... Αν είσαι μια από αυτές, πραγματικά μη με ξαναπάρεις μετά τις εννιά το βράδυ.

6 σχόλια:

  1. :))) Πες εκεί πέρα πως δε θα παραλείψεις να πας να χαρεί κ η κοπέλα κ δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. marco ο απόλυτος αιφνιδιασμός θάταν βέβαια να μου απαντήσει "Που είστε ναρθω;" για να με καπελώσει!

    homo anisorropus νομίζω ότι αυτό το "δεν πειράζει" μας έχει φάει σαν χώρα. Έχω τον κάθε μαλάκα άχρηστο να κατεβαίνει στην πολιτική λες και είναι το "η εκδίκηση της ξανθιάς", χωρίς συνείδηση και χωρίς συναίσθηση. Κι έχει και το θράσος να μου ζητιανεύει ψήφο μέσα στο σπίτι μου, πληρώνοντας ένα κοριτσάκι που νομίζει ότι το να τηλεφωνεί για έναν τέτοιο σκοπό είναι το ίδιο με το να μοιράζει φυλλάδια Κωτσόβολος στο μετρό. Ε όχι, τέλειωσαν αυτές οι εποχές της ισοπέδωσης. Κι αν δεν αλλάξουμε OYTE αυτή τη φορά, καλύτερα να πουληθούμε σε καμιά Γερμανία και με τη βούλα, να έχουμε τουλάχιστον και τα προνόμια των Γερμανών κι όχι μόνο το καπέλωμα. Αι σιχτίρ, ξέφυγα πάλι και συγχίστηκα :P !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Αντικειμενικό) Ρε συ κοπελιά και εμείς θα ψάχνουμε αύριο μεθαύριο για δουλειά αλλά δεν θα γίνουμαι τσιράκια των βουλευτών και πρόβατα των κομμάτων.
    Ναι αλλά εγώ θα πέρνω ένα χιλιάρικο εκεί που θα με βάλει ο παπάρας.
    Ε, πες το έτσι. Και που είπες είναι τα γραφεία του;
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Ναι ;;; Ναι ;;;Δεν ακούωωω....Ναι ;;;;Καλεεε ποιος είναι;;;


    -Καλα κοπελια με δουλευεις; Παιρνεις τηλεφωνο στην αντιπαλο του κυριου Παπαρα να την ενημερωσεις για την συγκεντρωση του;;;Ιιιιι που να μην πατησει ανθρωπος εκει.


    Αυτο με τα βογκητα και το αλα Καλομοιρα μου αρεσε πολλα...

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kathystera η απαντηση σου ελπιζω να μη συμβαδιζει με την ψηφο σου σημερα!!! :P

    Αννα καλως σε βρηκα! Χαχαχα, πολυ σωστη η απαντηση σου, δεν την ειχα σκεφτει! Αυτο ειναι που λενε, πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?