Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για κουνούπι


Υπάρχουν κάτι κουνούπια τα οποία δεν είναι κουνούπια. Ούτε σκνιπάκια τα λες. Δεν είναι από αυτά που κάνουν βζζζζζ μέσα στο αυτί σου και σε κάνουν να σκεφτείς "Α, να ένα κουνούπι, ας το σκοτώσω". Τα εν λόγω είναι τόσο μικρά που δεν τα βλέπεις, τόσο αθόρυβα που δεν τα ακούς και τόσο ύπουλα που το πρώι έχεις γεμίσει κρατήρες σε όλο σου το κορμί. Σε κάνουν να ξυπνάς μέσα από τον ύπνο σου και να ξύνεσαι με ορμές επιληπτικής κρίσης. Σε κάνουν να σκέφτεσαι εν μέσω REM για το αν θα χρειαστείς τσουγκράνα ή κάτι πιο αποτελεσματικό από νύχια τελοσπάντων για το ξύσιμό σου.

Ε λοιπόν ένα έχω να πω σε ένα από αυτά:

Λίγη τσίπα πια, κωλοκούνουπο. Δηλαδή έλεος, για μια αξιοπρέπεια ζούμε. Αν έχεις τα κότσια εμφανίσου. Αλλά τι να πεις, ελληνικό κουνούπι δεν είσαι και συ; Έφτασε Σεπτέμβρης κι εσύ έχεις ακόμα όρεξη για αίμα. Να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερό που δεν στα έψαλλα στις 04:53, οπότε και συναντηθήκαμε φευγαλέα. Πιο συγκεκριμένα εσύ συνάντησες φευγαλέα το χέρι μου.

Κανόνισε να φέρεις φίλους σου για την κηδεία απόψε.

Shame on you.

8 σχόλια:

  1. Όταν λέω εγώ ότι τα κουνούπια έχουν IQ και μια μέρα θα κυριαρχίσουν ως ανώτερο είδος με κοροϊδεύουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάμησε τα το ίδιο πρόβλημα είχα χθές τα ξημερώματα. Το μπουρδέλο με τσίμπησε στο πόδι και μετά άνοιξα το φως και μεταξύ ύπνου και ξύπνιου περίμενα να το ακούσω. Τελικά έκανε το λάθος να κάτσει πάνω στον τοίχο και το πέτυχα επειδή μες την νύστα αλλιώς δεν παίζει να το έβλεπα. Ε, ο τοίχος βέβαια γέμισε αίματα και αναγκάστηκα να σηκωθώ να τον καθαρίσω. Κωλοκούνουπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :) αυτά παθαίνεις όταν είσαι γλυκοαίματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλέ! ξουτ κουνούπι! άστον ήσυχο να μου πει πώς κι έχουμε τόσο κοντινό όνομα! ξαδερφάκια είμαστε; ένα γράμμα διαφορά έχουμε στο σπάνιο όνομά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ατελείωτο έχουν τα ρημάδια. Ένα σκοτώνεις, 10 εμφανίζονται. κι ενώ όλο το καλοκαίρι την έβγαλα μια χαρά, το τελευταίο διήμερο με κάναν μπλε από τα τσιμπίματα.Οπότε καλά του έκανες του σκασμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πασχαλίτσα χίλια δίκια σου δίνω

    καθυστέρα αμα ακούγονται καλά είναι. Εδώ έχουμε χειρότερα.

    homo αχ ναι, αυτό θα φταίει! Οκ, ξεκαβαλάω!

    Κιρκη, θα βρωμίσουμε κορίτσι μου, για τέτοια είμαστε, νέα κορίτσια σε αναπαραγωγική ηλικία; :P

    - χαχα, γεγονός! Τα μεγάλα πνεύματα, που λένε..!

    αιώνια ερωμένη, έχεις καμία σχέση με τις "γαλάζιες ερωμένες" ή καμία σχέση;

    Fucking and beating αν επανέλθουν μετά τις βροχές με βλε΄πω να μετακομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?