Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Θεά, ρε φίλε.-

Το διάβασμα πάει σύννεφο με μένα να φιλοδοξώ να περάσω το ένα τέταρτο της σχολής σε μια εξεταστική. Την παταγώδη αποτυχία μου θα τη μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

ΟΜΩΣ!

Το σημερινό δε θα στο στερήσω, κι ας είναι στα πολύ γρήγορα. Ατάκα εικοσάχρονης που μόλις βγήκε από το πρώτο της τεστ παπ στο γυναικολόγο, με φρίκη και αηδία στο βλέμμα:

"Ε όχι κι ασάλιωτο ρε γαμώτο... Ούτε ένα ποτάκι ούτε τίποτα ο μαλάκας!"

Θεά, ρε φίλε.-
ΥΓ: Καλοκαιρινό καλοκαιρινό! (Btw, όποιος μου πει πώς να ανοίγει το λινκ αυτόματα σε άλλο tab θα του στήσω άγαλμα)

Ο στίχος με νόημα του μήνα:

I start to take my clothes off
And hope that I feel better
I put in a thermometer
I'm burnin' I'm burnin'
I'm burning I'm burning λεμε.

ΥΓ2: Δεν υπάρχει ΥΓ2.


ΥΓ3: Κάπου εδώ θα κατάλαβες ότι βαριέμαι να διαβάσω, έτσι;

11 σχόλια:

  1. χιχιχι η πρώτη φορά στο γυναικολόγο είναι όπως και να το κάνουμε σοκαριστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αμέσως επόμενος γιατρός που μισώ μετά τον οδοντίατρο. Η καρέκλα, τα ματσούκια που μας χώνει, α σταδγιάλα δηλαδή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα! Τι είπε ρε συ αυτή;; Γελάω ακόμα πιο πολύ γιατί έκανα ΠΑΠ την προηγούμενη βδομάδα. Είχα συνηθίσει και γω τους γιατρούς στα προηγούμενα τεστ να κάνουν την εισαγωγή "και τώρα θα κάνουμε αυτό, και θα γίνει το τάδε" κι ας είχα ξανακάνει. Σε αυτόν που πήγα, μια που έβγαλα το βρακί, μια που πήρε δείγμα. Προσωπικά μια χαρά τον βρήκα! Τσακ μπαμ.
    Πολλα ΥΓ βλέπω. Προφανής επιρροή dreiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεική ατάκα, τι να λέμε. Μου θύμισε το ανέκδοτο με την ξανθιά που πάει στο μπαρ και ζητάει ένα ουίσκι. Ο μπάρμαν τη ρωτάει: Δυο δάχτυλα? Κι αυτή απαντάει: Να μην πιούμε κάτι πρώτα?

    (Ενός λεπτού σιγή να το καταλάβουν οι ξανθιές)

    What the fuck happened to Υ.Γ.2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα καταπληκτικό.. και το σχετικό ανέκδοτο.. :):)
    ε δεν είναι και υγειές να μη βαριέσαι να διαβάσεις όταν σου επιβάλεται.. :):)
    την καλησπέρα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απίθανο, όλο!
    φανταστείτε και μένα, προ 200 ετών, πήγα στο γυναικολόγο έγγυος κι έφαγα εντελώς πακέτο στο ψαχούλεμα κλπ. έκανα να συνέλθω ολόκληρες μέρες!
    χα χα χα χα, καλό διάβασμα!

    και μια απορία: πώς έχουμε τόσο κοντινό ψευδώνυμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. homo anisorropus να σκεφτείς εγώ όταν είχα πρωτοπάει στα 18 με μια κολλητή φίλη, διαλέξαμε ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο για φτηνά και καλά. Στον επόμενο τόνο βρεθήκαμε με 5 αρσενικούς φοιτητές και γιατρούς να κάνουν ζουμ 5x και ευχές του στυλ 'ας ανοίξει η γη να με καταπιεί ΤΩΡΑ', how freaking is that??

    pink fish αν ήσουν άντρας θα μισούσες τους ουρολόγους, κι αν ήσουν εβδομηντάρα θα μισούσες τους γαστρεντερολόγους και τις κολονοσκοπήσεις! Πάντως η αίσθηση του κολποδιαστολέα και των λοιπών συνέργων του εγκλήματος είναι όντως φρίκη!

    πασχαλιτσα ωραίος ο γιατρός! Ακολουθεί shocking spoiler: έτσι που είπες 'μια πουβγαλα το βρακί, μια που πήρα δείγμα' (το άλλαξα λίγο, θα καταλάβεις γιατί) μου θύμισες μια ξετσίπωτη γνωστή που μας περιέγραφε προ καιρού την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία της με έναν άντρα :PPP

    phantom με την παρένθεση ήρθε δεύτερο, ακόμα πιο δυνατό κύμα γέλιου από ότι με το ανέκδοτο,χαχα! Φοβερός! YG2 has been eaten by marmaga.

    σοφία θεά όντως! Έτσι εκφραζόμουν και γω όταν με είχαν υιοθετήσει αντροπαρέες σε μικρότερη ηλικία, μέχρι που κάποιος μου μίλησε για θηλυκότητα- όχι ότι τον κατάλαβα κιόλας :P

    koulpa να πας να διαβάσεις και τα υπόλοιπα που πετάει κατά καιρούς ο phantom, χαχα! Μωρέ το διάβασμα μια χαρά με ευχαριστεί και σαν χόμπι το ξεκίνησα, αλλά οι εξετάσεις είναι όπως και να το κάνουμε εξετάσεις!

    abttha για την απορία δε μπορώ να ρίξω φως στο τούνελ γιατί και γω έπαθα σοκ μόλις το είδα! Εμ από την ίδια σχολή, εμ παρόμοιο ψευδώνυμο...σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς! Όσο για το γυναικολόγο, μόνο να φανταστώ μπορώ το ανατριχιαστικό του ρόλο στην εγκυμοσύνη! Σπρώξε, σφίξου, χαλάρωσε, κάνε, ράνε... θέε, τι με περιμένει!! Ευχαριστώ για το καλό διάβασμα, αν και στο 12ο μάθημα που δίνω παράλληλα με τη δουλειά μου, έχω αρχίσει να βλέπω αστεράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι ο υποψηφιος για το αγαλμα! Κρατας πατημενο το Control(Ctrl) και κανεις κλικ στο λινκ που θες. Εναλλακτικά, δεξι κλικ και καπου λεει για ανοιγμα σε νεο tab.

    Pipis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οκέυ, έγινε! Το άγαλμά σου παρηγγέλθη και θα στηθεί στην πλατεία της προτίμησής σου! Αν μου πεις και πώς το ρυθμίζω από το κοντρόλ μου ώστε ο αναγνώστης να το ανοίγει αλλού με ένα αριστερό κλικ (να μην παιδεύω my dears) είσαι χάκερ! Θενξ όπως και νάχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. hi! για το ΥΓ check here(βαριεμαι να το μεταφραζω, αλλα μπορει να σε βοηθησει): http://darpresto.blogspot.com/2009/01/make-links-open-in-new-window.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?