Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ζητείται Έλληνας

Δε θα γράψω ποστ της προκοπής. Μια αγγελία θέλω βασικά να βάλω:

Ζητείται Έλληνας, με αυταπάρνηση, πρόθυμος να τον δολοφονήσουν, για να αναλάβει να δεσμεύσει όσες περιουσίες υπάρχει υπόνοια ότι γίνανε με κλοπές και να τις κάνει κεφάλαιο βάση του οποίου θα αρχίσει να ξανακινείται το κράτος. Διάθεση να εμπνεύσει και τις συνειδήσεις των κατοίκων του παρόντος μπουρδέλου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Οι δειλοί και οι φαταούλες διεφθαρμένοι να μην μπουν στον κόπο να επικοινωνήσουν, οι αντίστοιχες θέσεις έχουν καλυφθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ταχυδρομική διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 2, 100 21 ΑΘΗΝΑ
Website: www.parliament.gr

Οι υπόλοιποι καλύτερα να σκάσουμε. Είμαστε πολύ λίγοι σε όλο αυτό γιατί όλοι έχουμε συμβάλει. Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ψεύτικη έννοια από τα “συλλυπητήρια”. Ποτέ δε λυπάσαι τόσο όσο αυτός με τον οποίο υποτίθεται ότι συλλυπάσαι. Το έμαθα παθητικά όταν πέθανε ο παππούς μου. Το έμαθα και ενεργητικά όταν πέθαναν χθες τρεις άνθρωποι για τις μαλακίες ενός δολοφόνου, για τις μαλακίες ενός έθνους που ζει δανεικά.

Ξέρεις άλλωστε και κάτι τελευταίο μέσα σου για την κατάντια έτσι δεν είναι; Ότι δε φταίει κανένα Πασοκ και καμία ΝΔ. Φταίει η μιζέρια που κουβαλάς στο DNA σου, φταίει η μιζέρια που κουβαλάω στο DNA μου. Το όνομα της πλατείας Κλαυθμώνος οφείλεται στο ότι στην προ του 1909 περίοδο, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν ήταν μόνιμοι παρακαλούσαν μπροστά από το Υπουργείο Εσωτερικών που ήταν στην πλατεία αυτή και με κλάματα και θρήνους («κλαυθμούς») να τους ξαναπροσλάβουν. Ένα έθνος κλαψιάρηδων είμαστε. Ένα έθνος που σκότωσε τον Καποδίστρια, παρολίγον τον Βενιζέλο και έβγαλε το λάδι και στον Τρικούπη γιατί η διώρυγα στην Κόρινθο θα εμπόδιζε τη βοσκή των κοπάδιών. Το βουλώνω γιατί ντρέπομαι. Μόνο ντρέπομαι, τίποτα άλλο δεν κάνω.

ΥΓ: Στη φυλακή, λέει, πρώην διευθυντής τράπεζας στην Ισλανδία. Και μετά τράβα Ελληνάρα και πες στους Ισλανδούς ότι όταν αυτοί ήταν στα δέντρα εσύ έχτιζες την Ακρόπολη...

ΥΓ2: Γιατί ρε πούστη αυτή η Ελλάδα πάντα να ζει πάνω στα πτώματα των παιδιών της; Ή μήπως τελικά τα παιδιά της ζουν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας;...

6 σχόλια:

  1. Έψαχνα τίποτα part-time για σερβιτόρος αλλά μου ακούγεται πιο ενδιαφέρουσα η δική σου αγγελία! Η προοπτική να με δολοφονήσουν μου ακούγεται κάπως, αλλά what the hell ο δρόμος για να γίνεις ήρωας είναι δύσβατος. Στέλνω βιογραφικό. :P

    Υ.Γ. Στους Ισλανδούς θα πούμε "Όταν εσείς μπαίνατε φυλακή, εμείς αδειάζαμε τα ταμεία".
    Ελληνας. Η ανώτερη φυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ούτε τι να πω, ούτε πώς να το πω... Ντρέπομαι και λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. phantom με ένα αλεξίσφαιρο είσαι οκ. Θα σου κάνουν και άγαλμα στη Βουλή σε λίγα χρόνια με το στηθοσκόπιο στο λαιμό (και τα παιδιά του 2110 θα ζωγραφίζουν γκράφιτι πάνω σου- Έλληνας, η ανώτερη φυλή...)

    dancing gal λύπη που δεν υπάρχει έθνος να ενταχθούμε. Ή που υπάρχει... το έθνος των ανεπρόκοπων. (πότε θα γράψεις κάτι εσύ κορίτσι;? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα δήλωσα ενδιαφέρον για τη θέση.. κι έτσι(

    ( http://koulpaspot4.blogspot.com/2009/05/blog-post.html ) κι αλλιώς

    ( http://koulpaspot4.blogspot.com/2009/09/blog-post.html ) αλλά (ευτυχώς) δε με πήρε κανείς στα σοβαρά.. :):)

    κατά τα λοιπά.. εξαιρετικά διαυγές και σαφές το κείμενο.. αλλά είμαστε λίγοι και σκόρπιοι.. αρά εξ'ορισμού του δικαίου.. έχουμε άδικο.. :):)
    καλημέρα και καλή εβδομάδα :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dancing gal σε είδα, σε είδα :)

    koulpa πήγα και διάβασα και τα δυο, το πρώτο εξαιρετικό! Εξ'ορισμού του δικαίου έχουμε άδικο ε; Πιθανόν... Είμαστε πολλοί και σκόρπιοι λέω εγώ όμως. Θέλω κατά βάθος να πιστεύω στον Έλληνα, ή καλύτερα στις καλές πλευρές του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Are you talking to me?